Biltvätt Stockholm

Miljlövänlig & effektiv tvätt och rekond

OM OSS

MILJÖVÄNLIG BILTVÄTT I STOCKHOLM

När du vill få en riktigt effektiv biltvätt utförd med miljövänliga metoder och av engagerad personal som tar hand om din bil som om den vore deras egen är det oss du ska välja! Här får du hjälp med allt inom biltvätt, bilrekond och allmän rengöringsservice i Stockholm för din bil och övriga fordon som går att få in i vårt garage. Vi har arbetat inom branschen i många år och har expertkunskaper om alla biltyper och vilka behandlingar som passar dem bäst – oavsett om det rör sig om mindre sportbilar med skinnklädsel eller om större minibussar med textilklädsel. Vi vet hur vi ska få dem rena och samtidigt ge dem ett förbättrat skydd mot smuts, väder och vind.

Vi är mycket stolta över vår miljövänliga tvättmetod med ånga som hjälper till att spara stora mängder vatten och minimerar behovet av rengöringsmedel. Så ser framtidens biltvätt ut!

Vi erbjuder även bilservice med bättre priser än märkesverkstäder, däckservice samt lack- och skadehantering inklusive plåtslageri och glasmästeri.

Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om vår verksamhet eller om vad vi har möjlighet att erbjuda dig i tjänsteväg!

 

Ett brett utbud av tjänster inom bilrengöring och service!