Bilrekond Stockholm

Rekonditionering ger din bil nytt liv

En bilrekond som du kan få i Stockholm handlar om att ge bilen en grundlig och noggrann uppfräschning på in- och utsidan. Vi ser över din bil in i minsta detalj och kan på så sätt hjälpa till att förlänga bilens livslängd och ge den ett bättre skydd mot såväl lack- som motorskador.

Kontakta oss redan idag om du är intresserad av att boka in en bilrekond i Stockholm. Hos oss kan du välja mellan att endast göra en invändig eller utvändig rekond, helrekond med vaxning eller helrekond med lackkonservering.

Se vår prislista för mer information


En nyrekonditionerad bil är en fröjd att köra

Känslan av att köra en helt fräsch och nyfixad bil är svårslagen, den överträffas nästan endast av känslan när man kör en ny bil för första gången. En bilrekond är ett relativt enkelt sätt att behålla nybilskänslan så länge som möjligt. Vi ger allt från läder, plast och krom den behandling som materialet kräver för att skina på bästa möjliga sätt. Är du osäker på vad vi kan göra med just din bil är det bara att kontakta oss via mail eller telefon!

bilrekond Stockholm – ny rengjord bil

Bilrekond i Stockholm - perfekt inför en eventuell försäljning

Om du är på väg att sälja din bil kan en helrekond vara en avgörande faktor för att maximera priset. Efter behandlingen kommer din bil ha återfått mycket av den forna glans som den hade som ny, såväl exteriört som interiört, och kommer att visas från sin allra bästa sida. Boka in en tid redan idag så ser vi till att du ger din bil goda förutsättningar för att få bästa möjliga pris vid en försäljning.

Vi rekommenderar regelbundna besök

Genom att boka in en årlig bilrekond ger du din bil ett gott skydd mot skador från smuts och uv-ljus samt eventuella förslitningsskador som kan uppstå som en konsekvens av grövre smuts. Detta leder i sin tur att du minskar risken för oväntade servciekostnader som lätt kan sticka iväg ekonomiskt.

Låt oss ta hand om bilen – det tjänar du på i längden!

Vi ger din bil en ordentlig make-over!