Bilpolering Stockholm

Experter på billack och behandlingar

En ordentlig bilpolering i Stockholm, utförd av erfaren och kunnig personal, skyddar din bil och lack från de skador som, vid långvarig exponering, kan komma från exempelvis saltavlagringar, solens uv-strålar, smuts, damm, vatten och vind.

När vi polerar din bil arbetar vi försiktigt och grundligt för att få bort det yttersta oxiderade lagret och på så sätt få fram lackens grundfärg och ge den ett bättre skydd. Genom att polera lacken på bilen regelbundet förlänger du lackens livslängd markant. Boka in en tid på en gång och se vad våra duktiga polerare kan göra med dess slitna lack!

Om du önskar få en mer lättskött bil rekommenderar vi vår behandling som är en permanent keramisk lackförsegling som gör bilen oerhört blank och motståndskraftig mot slitage och smuts.


Fokuserat arbete med kvalitet i fokus

Det är extra viktigt att man arbetar lugnt och metodiskt när man ska polera en bil. Minsta misstag kan orsaka skador och för att få en jämn yta krävs det att varje del får samma glans så att det inte blir flammigt när poleringen är klar.

Vi har arbetat med detta i många år och har nödvändig erfarenhet som krävs för att veta exakt hur varje enskild bil ska poleras för att uppnå bästa möjliga resultat.

bilpolering Stockholm – polera bilen

Vi arbetar endast med material och verktyg av högsta kvalitet och lämnar ingenting åt slumpen. Detta gör att du kan lita till hundra procent på att din bil kommer att vara i perfekt skick när du hämtar den hos oss efter en behandling!

Vi får lacken att skina som på dagen du köpte bilen!